:

Szerző: Ady Krisztián

2005. március 22. 12:19

Ingyenes televíziós szolgáltatást nyújt a TELE2 a 3G-s mobilok tulajdonosainak

A TELE2 alternatív távközlési szolgáltató bejelentette, hogy ingyenes televíziós szolgáltatást indított a harmadik generációs mobiltelefonnal rendelkezők számára. A mobiltelefonokon a TELE2 saját tévécsatornája, a Tango TV fogható.

[HWSW] A TELE2 alternatív távközlési szolgáltató bejelentette, hogy ingyenes televíziós szolgáltatást indított a harmadik generációs mobiltelefonnal rendelkezők számára. A mobiltelefonokon a TELE2 saját tévécsatornája, a Tango TV fogható.

A TELE2 luxemburgi fejlesztési központja a televíziós megoldás mellé egy hasonlóképpen működő internetes rádiót is működtet Sunshine Radio Luxemburg néven. A szolgáltatások minden ügyfél számára elérhetőek a T.TVMobile új wap oldalán. "Reméljük, hogy a szolgáltatás fejlődését folyamatosan figyelve többet tudunk meg ügyfeleink felhasználási szokásairól, és a tapasztalatokat később sikeresen tudjuk alkalmazni más mobil piacainkon is" -- nyilatkozta Lars-Johan Jarnheimer, a TELE2 vezérigazgatója.

Nemrégiben a brit Virgin Radio azt jelentette be, hogy hamarosan rádióadásokat fog sugározni a harmadik generációs mobilhálózatokon. Az év folyamán lesz elérhető a Virgin weboldaláról az a szoftver, amit letöltve bárki kipróbálhatja a szolgáltatást. A Virgin Radio mellett a Virgin Radio Classic Rock és a Virgin Radio Groove csatornák adása lesz meghallgatható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.