Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Vezeték nélküli internet a Hunguest Hotel szállodáiban

Bodnár Ádám, 2005. március 25. 12:28
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Hunguest Hotel 21 szállodájának bevonásával jelentősen nőtt azon pontok száma, ahol a T-Mobile WLAN-szolgáltatása elérhető. A T-Mobile hotspotok jelenleg az Accor-Pannonia Hotelekben, a Hunguest Hotels szállodáiban, a Ferihegyi repülőtér A és B terminálján és a T-Mobile üzleteiben érhetők el.

[HWSW] A Hunguest Hotel 21 szállodájának bevonásával jelentősen nőtt azon pontok száma, ahol a T-Mobile WLAN-szolgáltatása elérhető. A T-Mobile hotspotok jelenleg az Accor-Pannonia Hotelekben, a Hunguest Hotels szállodáiban, a Ferihegyi repülőtér A és B terminálján és a T-Mobile üzleteiben érhetők el.

A vállalat mobilpiaci versenytársainak összes WLAN hozzáférési pontját közel húszszor meghaladó számú hotspottal rendelkezik és ezek köre a jövőben tovább bővül majd. A Matáv és a T-Mobile WLAN megállapodásának köszönhetően pedig az említett két szolgáltatónál megvásárolt hozzáférések mindkét cég hotspotjainál, összesen tehát 150 helyen felhasználhatók.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei a mobil vásárlásra fordítható havi limitjük erejéig, Dominósok pedig egyenlegük terhére vásárolhatnak WLAN-hozzáférést. Bárki más hitelkártyával használhatja a T-Mobile gyors vezeték nélküli internetszolgáltatását.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.