Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Boltokban a Nokia 6680

Bodnár Ádám, 2005. március 21. 14:09
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Nokia bejelentette, hogy megkezdte a februárban, a 3GSM konferencián bejelentett Nokia 6680 mobiltelefon kiszállítását a boltokba, valamint a mobilszolgáltató partnerekhez. A harmadik generációs hálózatokat is támogató okostelefont fényképezésre, videorögzítésre, illetve videokonferenciára hegyezte ki a gyártó, a készülék két beépített kamerát is tartalmaz, melyek közül egyik a telefon előlapján, a felhasználóra irányítva kapott helyet.

hirdetés
[HWSW] A Nokia bejelentette, hogy megkezdte a februárban, a 3GSM konferencián bejelentett Nokia 6680 mobiltelefon kiszállítását a boltokba, valamint a mobilszolgáltató partnerekhez. A harmadik generációs hálózatokat is támogató okostelefont fényképezésre, videorögzítésre, illetve videokonferenciára hegyezte ki a gyártó, a készülék két beépített kamerát is tartalmaz, melyek közül egyik a telefon előlapján, a felhasználóra irányítva kapott helyet.

A 3G WCDMA és GSM/GPRS/EGDE rendszereket egyaránt támogató, Series 60 operációs rendszert futtató okostelefont két kamerával, vakuval és 262 ezer színt megjeleníteni képes kijelzővel látták el. A Nokia 6680 az SMS-, MMS- és e-mail üzenetek mellett irodai dokumentumok kezelését is támogatja, PPT, DOC, XLS és PDF állományok is megnyithatók a segítségével. A beépített böngésző a WAP-oldalak elérése mellett teljes értékű webböngészőként is működik. A beépített memória akár 1 gigabájtosra is bővíthető.

A Nokia 6680 listaára 500 euró, azaz 123 ezer forint körül lesz, természetesen a szolgáltatók ebből kedvezményeket adhatnak. A készülékből kapható lesz egy 6681 nevű "butított" változat is, amely nem támogatja a 3G hálózatokat és csak egy kamera kap benne helyet, ezen kívül a képességei szinte megegyeznek a 6680-éval.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!