Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A BearingPointhoz igazol át az Oracle pénzügyi igazgatója

Bodnár Ádám, 2005. március 18. 10:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Harry You
Harry You
[HWSW] Távozik az Oracle-től Harry You pénzügyi igazgató, jövőben a BearingPoint -- korábbi nevén KPMG Consulting -- tanácsadó céget fogja vezetni. Az Oracle közölte, hogy megkezdték You utódának keresését, és átmenetileg Safra Catz társelnök fogja ellátni a pénzügyi igazgatói teendőket.

A világszerte 16 ezer alkalmazottat foglalkoztató BearingPoint november óta keresett elnök-vezérigazgatót, akkor mondott le ugyanis Rand Blazer, aki egyben az igazgatótanács elnöke is volt. A korábban KPMG Consulting néven ismert vállalat vezetése jelentős átszervezésen esett át, mivel hosszú időn át gyenge pénzügyi teljesítményt nyújtott, rendszeresen a várakozások alatti eredményeket ért el. A cégnél emellett könyvelési "problémák" is felmerültek. Tegnap a BearingPoint azt közölte, hogy visszamenőlegesen módosítja a 2004-es év első három megyedévének eredményeit.

Harry You tavaly júliusban csatlakozott az Oracle-hez pénzügyi vezetőként, amikor a korább pénzügyi vezért, Jeff Henleyt az igazgatótanács elnökévé nevezték ki. You korábban a BearingPoint egyik legnagyobb riválisának, az Accenture-nek a pénzügyi igazgatójaként dolgozott.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.