Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Rendkívül olcsón juthatnak multimédiás ECDL-tananyaghoz az iskolák

Bodnár Ádám, 2005. március 18. 15:25
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A SZÁMALK Informatika Rt. az iskolák számára oktatási akciót indít, melynek keretében egyszerűsített konstrukcióban, egyszeri, nettó 50 ezer forintos licencdíj ellenében biztosítja az ECDL Full multimédiás tananyagcsomag iskolán belüli örökös használati jogát. Az akcióban résztvevő iskolák dolgozói további 3 ezer forintért egyéni otthoni felhasználási jogot is vásárolhatnak.

[HWSW] A SZÁMALK Informatika Rt. az iskolák számára oktatási akciót indít, melynek keretében egyszerűsített konstrukcióban, egyszeri, nettó 50 ezer forintos licencdíj ellenében biztosítja az "ECDL Full" multimédiás tananyagcsomag iskolán belüli örökös használati jogát. Az akcióban résztvevő iskolák dolgozói további 3 ezer forintért egyéni otthoni felhasználási jogot is vásárolhatnak.

A pedagógusok és informatikai szakemberek együttműködésével létrehozott, az ECDL követelményrendszerét követő multimédiás tananyagcsomagot a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság akkreditálta, és az ECDL vizsgára való felkészüléshez hivatalosan ajánlja. A SZÁMALK szerint az iskolák jórésze eddig főként a magas költségek miatt maradt távol a terméktől, az akció nekik is lehetőséget biztosít a beszerzésére, hiszen a tanulói létszámtól függően többszázezer forintos kedvezményt jelent.

Gerőfi Gyula, a SZÁMALK ügyfélmenedzsere lapunk kérdésre elmondta, hogy a tananyagcsomag valójában egy HTML-alapú multimédiás alkalmazás, amely böngészőben megtekinthető, a SZÁMALK ehhe az Inernet Expolorer 5.5-ös vagy újabb változatát ajánlja. A tananyagot az iskolák CD-n kapják meg, erről belső használatra tetszőleges számú másolatot is készíthetnek, de amennyiben rendelkeznek hálózattal, akkor akár a szerverükről is futtathatják.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.