:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 18. 15:25

Rendkívül olcsón juthatnak multimédiás ECDL-tananyaghoz az iskolák

A SZÁMALK Informatika Rt. az iskolák számára oktatási akciót indít, melynek keretében egyszerűsített konstrukcióban, egyszeri, nettó 50 ezer forintos licencdíj ellenében biztosítja az ECDL Full multimédiás tananyagcsomag iskolán belüli örökös használati jogát. Az akcióban résztvevő iskolák dolgozói további 3 ezer forintért egyéni otthoni felhasználási jogot is vásárolhatnak.

[HWSW] A SZÁMALK Informatika Rt. az iskolák számára oktatási akciót indít, melynek keretében egyszerűsített konstrukcióban, egyszeri, nettó 50 ezer forintos licencdíj ellenében biztosítja az "ECDL Full" multimédiás tananyagcsomag iskolán belüli örökös használati jogát. Az akcióban résztvevő iskolák dolgozói további 3 ezer forintért egyéni otthoni felhasználási jogot is vásárolhatnak.

A pedagógusok és informatikai szakemberek együttműködésével létrehozott, az ECDL követelményrendszerét követő multimédiás tananyagcsomagot a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság akkreditálta, és az ECDL vizsgára való felkészüléshez hivatalosan ajánlja. A SZÁMALK szerint az iskolák jórésze eddig főként a magas költségek miatt maradt távol a terméktől, az akció nekik is lehetőséget biztosít a beszerzésére, hiszen a tanulói létszámtól függően többszázezer forintos kedvezményt jelent.

Gerőfi Gyula, a SZÁMALK ügyfélmenedzsere lapunk kérdésre elmondta, hogy a tananyagcsomag valójában egy HTML-alapú multimédiás alkalmazás, amely böngészőben megtekinthető, a SZÁMALK ehhe az Inernet Expolorer 5.5-ös vagy újabb változatát ajánlja. A tananyagot az iskolák CD-n kapják meg, erről belső használatra tetszőleges számú másolatot is készíthetnek, de amennyiben rendelkeznek hálózattal, akkor akár a szerverükről is futtathatják.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.