Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 18. 13:52

Már hárommillió ügyfele van a Pannon GSM-nek

A Pannon GSM ügyfeleinek száma meghaladta a hárommilliót, ami közel 220 ezer fős növekedést jelent az utóbbi fél évben. A társaság 1994-ben indította el kereskedelmi szolgáltatását Magyarországon.

[HWSW] A Pannon GSM ügyfeleinek száma meghaladta a hárommilliót, ami közel 220 ezer fős növekedést jelent az utóbbi fél évben. A társaság 1994-ben indította el kereskedelmi szolgáltatását Magyarországon.

A hazai mobilpiacon az elmúlt év negyedik negyedévében és 2005 januárjában is a Pannon GSM ügyfélszáma nőtt a legnagyobb mértékben a három versenytárs közül. A vállalat 1999-ben érte el az egymilliós, majd 2002-ben a kétmilliós ügyfélszámot, piaci részesedése jelenleg 34,01 százalék. A Pannon GSM ügyfeleinek több, mint tíz százaléka a fiataloknak szóló djuice márka előfizetői táborába tartozik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról