Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 17. 14:38

Az IBM segítséget nyújt a SuSE Linuxra fejlesztőknek

[News.com] Az IBM teljes körű szakmai támogatást biztosít azon független szoftverfejlesztők számára, akik minősíteni szeretnék alkalmazásaikat IBM hardvereken és SuSE Linux operációs rendszeren. A Nagy Kék szerdai bejelentése szerint a világszerte található 25 szakmai központja, innovációs centere közül 9-ben adódik lehetőség ilyen feladatok elvégzésére, sajnos a budapesti nem szerepel köztük, így a magyar fejlesztőknek legalább Párizsig vagy Stuttgartig kell utazniuk, ha szeretnének résztvenni a programban. Jelentkezni az interneten lehet .

[News.com] Az IBM teljes körű szakmai támogatást biztosít azon független szoftverfejlesztők számára, akik minősíteni szeretnék alkalmazásaikat IBM hardvereken és SuSE Linux operációs rendszeren. A Nagy Kék szerdai bejelentése szerint a világszerte található 25 szakmai központja, "innovációs centere" közül 9-ben adódik lehetőség ilyen feladatok elvégzésére, sajnos a budapesti nem szerepel köztük, így a magyar fejlesztőknek legalább Párizsig vagy Stuttgartig kell utazniuk, ha szeretnének résztvenni a programban. Jelentkezni az interneten lehet.

Az IBM tavaly hasonló programot indított el Európában, akkor a Red Hat Linuxon és IBM szervereken futó alkalmazások minősítésével, bevizsgálásával kapcsolatban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról