Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 17. 12:37

Távozik a Novell műszaki igazgatója

Távozik a Novelltől Alan Nugent műszaki igazgató -- erősítette meg a vállalat szóvivője. A vezető egy másik cég kedvéért hagyja el a Novellt, azonban hogy hová igazol, arról egyelőre nem tudni -- mondta Jack Messman, a cég elnök-vezérigazgatója. Egyelőre nem tudni, hogy ki lesz az utóda.

[HWSW] Távozik a Novelltől Alan Nugent műszaki igazgató -- erősítette meg a vállalat szóvivője. A vezető egy másik cég kedvéért hagyja el a Novellt, azonban hogy hová igazol, arról egyelőre nem tudni -- mondta Jack Messman, a cég elnök-vezérigazgatója. Egyelőre nem tudni, hogy ki lesz az utóda.

Nugent 2002-ben került a Novellhez, előtte a Vectant nevű távközlési cégnél, az America Re-Insurance-nél és a Xeroxnál dolgozott. Rövid időn belül ő a második felsővezető, aki elhagyja a vállalatot, novemberben Chris Stone, az igazgatótanács alelnöke távozott a cégtől, mivel nem tudta összeegyeztetni stratégiai elképzeléseit a többi vezetővel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról