Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 16. 09:11

A Gran Turismo 4 eladási rekordot döntött

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) Gran Turismo 4 játéka már piacra kerülésének napján új rekordot állított fel. Március 9-én 3,182,535 darab szoftver került értékesítésre a PAL területeken, ezzel a GT4 lett minden idők, a bemutató napján legnagyobb példányszámban eladott PlayStation 2 szoftvere.

[HWSW] A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) Gran Turismo 4 játéka már piacra kerülésének napján új rekordot állított fel. Március 9-én 3,182,535 darab szoftver került értékesítésre a PAL területeken, ezzel a GT4 lett minden idők, a bemutató napján legnagyobb példányszámban eladott PlayStation 2 szoftvere.

"El vagyok ragadtatva a Gran Turismo 4-et körülvevő lelkesedéstől" -- mondta Kazunori Yamauchi, a GT sorozat szülőatyja. "Az volt az álmom, hogy létrehozzak egy játékot, mely több mint egy sorozat újabb tagja, az hogy újradefiniáljam a videojáték szó jelentését. Remélem, hogy miután a játékosok megtapasztalták a GT4 realizmusát, a játék változatosságát és teljes mélységét, egyet fognak érteni velem, hogy ez az álom megvalósult."

A Gran Turismo sorozatból eddig 38 millió darabot értékesítettek világszerte. A siker a GT4-gyel ott folytatódik, ahol a Gran Turismo 3 A-Spec-kel befejeződött. A GT 4 többek között minden idők legnagyobb méretű videojátéka, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ha szeretnénk minden autót minden pályán öt percre kipróbálni, ez pontosan 120 napunkba telne napi 24 órás, folyamatos játékkal számítva.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 10:39

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!