Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Gran Turismo 4 eladási rekordot döntött

Bodnár Ádám, 2005. március 16. 09:11
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) Gran Turismo 4 játéka már piacra kerülésének napján új rekordot állított fel. Március 9-én 3,182,535 darab szoftver került értékesítésre a PAL területeken, ezzel a GT4 lett minden idők, a bemutató napján legnagyobb példányszámban eladott PlayStation 2 szoftvere.

hirdetés
[HWSW] A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) Gran Turismo 4 játéka már piacra kerülésének napján új rekordot állított fel. Március 9-én 3,182,535 darab szoftver került értékesítésre a PAL területeken, ezzel a GT4 lett minden idők, a bemutató napján legnagyobb példányszámban eladott PlayStation 2 szoftvere.

"El vagyok ragadtatva a Gran Turismo 4-et körülvevő lelkesedéstől" -- mondta Kazunori Yamauchi, a GT sorozat szülőatyja. "Az volt az álmom, hogy létrehozzak egy játékot, mely több mint egy sorozat újabb tagja, az hogy újradefiniáljam a videojáték szó jelentését. Remélem, hogy miután a játékosok megtapasztalták a GT4 realizmusát, a játék változatosságát és teljes mélységét, egyet fognak érteni velem, hogy ez az álom megvalósult."

A Gran Turismo sorozatból eddig 38 millió darabot értékesítettek világszerte. A siker a GT4-gyel ott folytatódik, ahol a Gran Turismo 3 A-Spec-kel befejeződött. A GT 4 többek között minden idők legnagyobb méretű videojátéka, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ha szeretnénk minden autót minden pályán öt percre kipróbálni, ez pontosan 120 napunkba telne napi 24 órás, folyamatos játékkal számítva.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.