Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Két új grafikus chipet jelentett be az NVIDIA

Bodnár Ádám, 2005. március 11. 10:12
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az NVIDIA bejelentette, hogy hamarosan szállítja GeForce 6800 Ultra grafikus gyorsítójának új változatát, amely 512 megabájt DDR3 memóriát is támogat. A chipre épülő kártyák természetesen SLI módban is együttműködnek, így a vastag pénztárcával rendelkező felhasználók -- legyen szó játékosokról vagy akár fejlesztőkről, grafikusokról -- összesen akár 1 gigabájt grafikus memóriával gazdálkodhatnak.

[HWSW] Az NVIDIA bejelentette, hogy hamarosan szállítja GeForce 6800 Ultra grafikus gyorsítójának új változatát, amely 512 megabájt DDR3 memóriát is támogat. A chipre épülő kártyák természetesen SLI módban is együttműködnek, így a vastag pénztárcával rendelkező felhasználók -- legyen szó játékosokról vagy akár fejlesztőkről, grafikusokról -- összesen akár 1 gigabájt grafikus memóriával gazdálkodhatnak.

A cég emellett közölte, hogy heteken belül elérhető lesz az alsó árkategóriás GeForce 6200 chip AGP-s verziója, amely még szélesebb tömegek számára teszi elérhetővé a GeForce 6 technológiát. Az NVIDIA szerint az AGP-s kivitelű GeForce 6200 videokártyák már 79 dollárért (~14 ezer forintért) megvásárolhatók lesznek. A vállalat közölte, hogy az 512 megabájt memóriát támogató új GeForce-csúcsmodell és az olcsó GeForce 6200 szállítása már folyik, a rájuk épülő grafikus kártyák áprilisban kerülnek a boltokba.