Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Megemelte negyedéves forgalmi előrejelzését az Intel

Bodnár Ádám, 2005. március 11. 11:22
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A termékei iránti vártnál jobb kereslet miatt az Intel tegnap, negyedévközi elemzői tájékoztatóján megemelte bevételi előrejelzését. A vállalat korábban 8,8-9,4 milliárd dolláros negyedéves forgalmat várt, most azonban már biztos benne, hogy a bevétel nem lesz kevesebb mint 9,2 milliárd dollár.

hirdetés
[HWSW] A termékei iránti vártnál jobb kereslet miatt az Intel tegnap, negyedévközi elemzői tájékoztatóján megemelte bevételi előrejelzését. A vállalat korábban 8,8-9,4 milliárd dolláros negyedéves forgalmat várt, most azonban már biztos benne, hogy a bevétel nem lesz kevesebb mint 9,2 milliárd dollár.

Andy Bryant pénzügyi igazgató elmondta, hogy az Intel minden termékvonala iránt a vártnál erősebb a kereslet, azonban ez egyben azt is jelenti, hogy bizonyos cikkekből szűkös a kínálat. A vártnál magasabb forgalom mellett a bruttó nyereséghányad is jobb lesz a tervezettnél, a cég szerint 55 százalék helyett 57 százalék valószínű. Ez a vadonatúj, 65 nanométeres csíkszélességű gyártástechnológia bevezetésével kapcsolatos, ugyanis a költségek alacsonyabbak a vártnál -- mondta el Bryant.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!