Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 10. 14:47

Már üzenetküldésre is felhasználható a djuice havidíja

A Pannon GSM számlás djuice ügyfelei 2005. március 17-től teljes mértékben, korlátlanul lebeszélhetik havi előfizetési díjukat, de multimédiás vagy rövid szöveges üzenetek küldésére is fordíthatják. További jó hírt jelent számukra, hogy a havidíj összege 3990-ről 3600 forintra csökkent.

[HWSW] A Pannon GSM számlás djuice ügyfelei 2005. március 17-től teljes mértékben, korlátlanul lebeszélhetik havi előfizetési díjukat, de multimédiás vagy rövid szöveges üzenetek küldésére is fordíthatják. További jó hírt jelent számukra, hogy a havidíj összege 3990-ről 3600 forintra csökkent.

A Pannon GSM annak idején az átlagnál több SMS-t, MMS-t küldő, állandóan a WAP-ot bújó ügyfelek igényeinek kielégítésére vezette be számlás és kártyás tarifacsomagot is kínáló djuice márkáját. 2005. március 17-től még inkább az előfizetők speciális szokásaihoz alkalmazkodik a djuice, ekkortól ugyanis a havidíjat nem csak a szokásos belföldi beszélgetések költségeiből írja jóvá a Pannon GSM, hanem az a magyar piacon egyedülálló módon az SMS- vagy MMS-forgalom terhére is felhasználható. A djuice ezzel a változással azok számára is kedvezményt nyújt, akik akár egyetlen másodpercre sem emelik fülükhöz a készüléket, hanem kizárólag szöveges vagy képes üzenetekben kommunikálnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról