Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Független stúdió is készít filmeket a Sony PlayStation Portable konzolhoz

Ady Krisztián, 2005. március 07. 12:37
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[News.com] A mini filmlejátszóként is bemutatkozott hordozható Sony játékkonzolhoz hamarosan egyre több film lesz elérhető, ezt támaszthatja alá, hogy végre az első független filmstúdió is bejelentette UMD-formátumú filmjeit. A Lions Gate Entertainment szóvivője szerint az amerikai, tengerentúli debütálást követően hamarosan elérhetők lesznek Az emlékmás (Total Recall), a House of the Dead, a Step Into Liquid, és a Fűrész (Saw) című filmek a Sony konzoljára.

[News.com] A mini filmlejátszóként is bemutatkozott hordozható Sony játékkonzolhoz hamarosan egyre több film lesz elérhető, ezt támaszthatja alá, hogy végre az első független filmstúdió is bejelentette UMD-formátumú filmjeit. A Lions Gate Entertainment szóvivője szerint az amerikai, tengerentúli debütálást követően hamarosan elérhetők lesznek "Az emlékmás" (Total Recall), a "House of the Dead", a "Step Into Liquid", és a Fűrész (Saw) című filmek a Sony konzoljára.

A Sony PlayStation Portable hordozható konzolja elsősorban játékkonzol, de a Sony az elmúlt év végén különösen erőteljesen reklámozta a készülék multimédiás képességeivel kapcsolatos terveit is, melyek egy újabb előnyt jelenthetnek a rivális hordozható játékkonzolokkal kapcsolatosan.

A Sony Észak-Amerikában a Pókember 2. filmmel együtt dobja majd piacra március 24-én a játékkonzolt és hamarosan a Sony Pictures Home Entertainment is újabb és újabb filmeket jelentet meg a zsebgépre. A vállalat az elmúlt időszakban számos japán tartalomszolgáltatóval is megegyezett, melyek anime-stílusú rajzfilmeket és videoklipeket tesznek majd elérhetővé az UMD-lemezeken.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.