:

Szerző: Ady Krisztián

2005. március 3. 12:45

Júniustól SMS-ben is fizethető Budapest jelentős részén a parkolási díj

A budapesti parkolási rendszer jelentős részét üzemeltető Centrum Parkoló Kft. és a T-Mobile Magyarország Rt. együttműködésének köszönhetően júniustól -- az előzetes szerződéskötést követően -- SMS-ek segítségével is kifizethető a parkolási díj és a T-Mobile előfizetők mobiltelefonnal is feltölthetik egyenlegüket.

[HWSW] A budapesti parkolási rendszer jelentős részét üzemeltető Centrum Parkoló Kft. és a T-Mobile Magyarország Rt. együttműködésének köszönhetően júniustól -- az előzetes szerződéskötést követően -- SMS-ek segítségével is kifizethető a parkolási díj és a T-Mobile előfizetők mobiltelefonnal is feltölthetik egyenlegüket.

A T-Mobile előfizetői számára Budapesten a Centrum Parkoló Kft. által üzemeltetett fizetőparkolási zónákban (az I., II., VI., VII., VIII., XI. és XII. kerületekben) nyártól egyszerűsödik a parkolási díj megfizetése. A mobiltelefonos parkolási díjfizetés előnye, hogy mellőzhető az aprópénz vagy a parkolóóra keresgélése. Emellett a parkolójegy nem jár le, hiszen parkolás kezdetét és végét az ügyfél mobiltelefonjával jelzi, a szükséges díj az egyenlegből ennek alapján kerül levonásra.

A parkolási egyenleg júniustól a T-Mobile Mobil Vásárlás szolgáltatásának keretében SMS-ben is feltölthető lesz. Kezdetben 3300 forinttal tölthető fel a parkolási egyenleg, amelyből 3000 forint fordítható a parkolási díj kifizetésére.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei havonta 6000, előfizetéses Aranykártyás ügyfelei 15000, előfizetéses Platinakártyás ügyfelei 20000 forint erejéig parkolhatnak számlájuk terhére, melyet havi számlájukkal utólag fizetnek ki. Ezen felül vagy Domino kártyásként elektronikus úton feltölthető m-com egyenlegükből növelhetik a parkolásra szolgáló keretet.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.