Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 25. 13:12

Már SMS is küldhető a Skype ingyenes programból

A Skype megkezdte ingyenes SMS-küldési szolgáltatásának tesztelését . Korábban az internettelefon-szoftvert futtatók csak fogadni tudták a rövid szöveges üzeneteket, azonban küldésre nem volt lehetőségük. A szolgáltatást a Connectotel nyújtja a Skype részére.

[HWSW] A Skype megkezdte ingyenes SMS-küldési szolgáltatásának tesztelését. Korábban az internettelefon-szoftvert futtatók csak fogadni tudták a rövid szöveges üzeneteket, azonban küldésre nem volt lehetőségük. A szolgáltatást a Connectotel nyújtja a Skype részére.

A több platformra -- Windows, Linux, Mac OS, Pocket PC -- megírt kliensprogram feltelepítése és a regisztráció után a felhasználó máris ingyen beszélhet a többi Skype-felhasználóval, legyenek akár a világ másik végén, ma már hagyományos vezetékes és mobilszámokat is fel lehet hívni, bár ez pénzbe kerül. A Skype használatához szélessávú kapcsolat ajánlott, de modemes eléréssel is működik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról