Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 23. 16:07

Megérkeztek az új Apple audiolejátszók

Az Apple ma bejelentette új iPod lejátszóit, köztük a nagyobb kapacitású iPod minit, illetve az olcsó iPod photót.

[HWSW] Az Apple ma bejelentette új iPod lejátszóit, köztük a nagyobb kapacitású iPod minit, illetve az olcsó iPod photót.

A színes kijelzős, fényképek megjelenítésére is alkalmas iPod photo eddig 40 vagy 60 gigabájos merevlemezzel felszerelve volt kapható 499 és 599 dolláros áron, a 40 gigabájtos helyett mostantól egy vékonyabb kivitelű, kisebb kapacitású, 30 gigabájtos változat kapható 349 dollárért, a 60 gigabájtos csúcsmodell ára pedig 449 dollárra csökkent. A vállalat bemutatott egy "iPod Camera Connector" adaptert, amelynek segítségével a digitális kamerákon tárolt fotók megjeleníthetők az iPod photo kijelzőjén.

Az eddig csak 4 gigabájtos kivitelben létező iPod mini mellé most megérkezett a nagyobb testvér, amely 6 gigabájt kapacitású apró merevlemezt tartalmaz. A készülék ára 249 dollár, a 4 gigabájtos modell árát ezzel egyidejűleg 199 dollárra mérsékelte az Apple. Javult az új iPod minik akkumulátoros üzemideje, a gyártó állítása szerint már akár 18 óra folyamatos zenehallgatásra is lehetőség van.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról