Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 23. 14:18

Emelkedő eredményekről számolt be a HUMANsoft

A 2003-as év rekordnövekedése után a HUMANsoft

[HWSW] A 2003-as év rekordnövekedése után a HUMANsoft 2004-ben ismét több mint 1 milliárd forinttal növelte árbevételét. A várakozásoktól elmaradt államigazgatási kereslet ellenére a cég 20 százalékkal 6,6 milliárd forintra növelte forgalmát, miközben az EBITDA (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenés levonása előtti eredmény) 26 százalékos növekedéssel elérte a 300 millió forintot.

Stratégiai terveinek megfelelően, 2004-ben, a HUMANsoft kiszélesítette szolgáltatásainak körét, és ezzel tovább erősítette pozícióját a hazai IT piacon. Összességében az informatikai szolgáltatások területén a HUMANsoft 46 százalékos árbevétel-növekedést ért el az előző évhez képest. A vállalat üzletágai közül kiemelkedett az IT outsourcing üzletág.

2005-re az előző éveknél nagyobb IT piaci növekedést vár a HUMANsoft, melyet az Európai Uniós források tényleges felhasználása is erősít majd. A cég idén ismét a piaci előrejelzéseket meghaladó növekedést tervez.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról