Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 22. 14:17:56

Három rangos díjat nyert a Check Point

A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta kategóriájuk legjobbjainak. A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek 35 kategóriában.

[HWSW] A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta kategóriájuk legjobbjainak. A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek 35 kategóriában.

A legjobb tűzfalnak (Check Point VPN-1/FireWall-1) járó díjat a magazin olvasói által a világon minden tájáról beküldött szavazatok alapján ítélték oda, míg a legjobb vállalati biztonsági megoldásról (Check Point VPN-1 Pro), illetve a legjobb SOHO biztonsági megoldásról (ZoneAlarm Secirity Suite) az SC Magazin egyesült államokbeli, illetve európai szakértőkből összeállított testületei döntöttek. A Check Point díjnyertes termékei Magyarországon is hozzáférhetőek.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 29. 13:29

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy 10 alkalmas, 30 órás online képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.