Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 22. 14:17

Három rangos díjat nyert a Check Point

A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta kategóriájuk legjobbjainak. A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek 35 kategóriában.

[HWSW] A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta kategóriájuk legjobbjainak. A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek 35 kategóriában.

A legjobb tűzfalnak (Check Point VPN-1/FireWall-1) járó díjat a magazin olvasói által a világon minden tájáról beküldött szavazatok alapján ítélték oda, míg a legjobb vállalati biztonsági megoldásról (Check Point VPN-1 Pro), illetve a legjobb SOHO biztonsági megoldásról (ZoneAlarm Secirity Suite) az SC Magazin egyesült államokbeli, illetve európai szakértőkből összeállított testületei döntöttek. A Check Point díjnyertes termékei Magyarországon is hozzáférhetőek.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról