Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Három rangos díjat nyert a Check Point

Bodnár Ádám, 2005. február 22. 14:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta kategóriájuk legjobbjainak. A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek 35 kategóriában.

hirdetés
[HWSW] A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta kategóriájuk legjobbjainak. A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek 35 kategóriában.

A legjobb tűzfalnak (Check Point VPN-1/FireWall-1) járó díjat a magazin olvasói által a világon minden tájáról beküldött szavazatok alapján ítélték oda, míg a legjobb vállalati biztonsági megoldásról (Check Point VPN-1 Pro), illetve a legjobb SOHO biztonsági megoldásról (ZoneAlarm Secirity Suite) az SC Magazin egyesült államokbeli, illetve európai szakértőkből összeállított testületei döntöttek. A Check Point díjnyertes termékei Magyarországon is hozzáférhetőek.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.