Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 22. 14:17

Három rangos díjat nyert a Check Point

A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta kategóriájuk legjobbjainak. A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek 35 kategóriában.

[HWSW] A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta kategóriájuk legjobbjainak. A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek 35 kategóriában.

A legjobb tűzfalnak (Check Point VPN-1/FireWall-1) járó díjat a magazin olvasói által a világon minden tájáról beküldött szavazatok alapján ítélték oda, míg a legjobb vállalati biztonsági megoldásról (Check Point VPN-1 Pro), illetve a legjobb SOHO biztonsági megoldásról (ZoneAlarm Secirity Suite) az SC Magazin egyesült államokbeli, illetve európai szakértőkből összeállított testületei döntöttek. A Check Point díjnyertes termékei Magyarországon is hozzáférhetőek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról