Szerző: Bizó Dániel

2005. február 22. 12:52

Magyar hálózatépítő céget kebelez be a Matáv

A Matáv a tegnapi napon bejelentette, hogy felvásárolja a magyar tulajdonban lévő X-Byte Kft-t. A cég 99 százalékban a BCN Rendszerház Kft. tulajdona volt. A felvásárlás körülményeiről, a vételárról, vagy az indokokról a bejelentés nem ejt szót.

[HWSW] A Matáv a tegnapi napon bejelentette, hogy felvásárolja a magyar tulajdonban lévő X-Byte Kft-t. A cég 99 százalékban a BCN Rendszerház Kft. tulajdona volt. A felvásárlás körülményeiről, a vételárról, vagy az indokokról a bejelentés nem ejt szót.

Az X-Byte Kft. üzleti tevékenysége során már évek óta szorosan együttműködött a Matáv csoporthoz tartozó MatávCommal. Tevékenységi köre informatikai és telekommunikációs hálózatok tervezésére, kiépítésére, felügyeletére, és az ezzel kapcsolatos szaktanácsadásra terjed ki. Ügyfelei között megtalálható többek között a Magyar Nemzeti Bank, a Pénzügyminisztérium, a Matáv Infopark, az Axelero vagy a Graphisoft.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.