:

Szerző: Bizó Dániel

2005. február 22. 12:52

Magyar hálózatépítő céget kebelez be a Matáv

A Matáv a tegnapi napon bejelentette, hogy felvásárolja a magyar tulajdonban lévő X-Byte Kft-t. A cég 99 százalékban a BCN Rendszerház Kft. tulajdona volt. A felvásárlás körülményeiről, a vételárról, vagy az indokokról a bejelentés nem ejt szót.

[HWSW] A Matáv a tegnapi napon bejelentette, hogy felvásárolja a magyar tulajdonban lévő X-Byte Kft-t. A cég 99 százalékban a BCN Rendszerház Kft. tulajdona volt. A felvásárlás körülményeiről, a vételárról, vagy az indokokról a bejelentés nem ejt szót.

Az X-Byte Kft. üzleti tevékenysége során már évek óta szorosan együttműködött a Matáv csoporthoz tartozó MatávCommal. Tevékenységi köre informatikai és telekommunikációs hálózatok tervezésére, kiépítésére, felügyeletére, és az ezzel kapcsolatos szaktanácsadásra terjed ki. Ügyfelei között megtalálható többek között a Magyar Nemzeti Bank, a Pénzügyminisztérium, a Matáv Infopark, az Axelero vagy a Graphisoft.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.