Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 21. 16:02

A Datanet megnyitotta új szerverhosting központját

A GTS-Datanet megnyitotta új szerverhosting központját, amely Budapesten található. Az új belvárosi (Váci út) szerverközpontban a szakma veteránjainak számító, tapasztalt, jól képzett szakemberek kerültek alkalmazásra. A magas szolgáltatási színvonalat Magyarország egyik legnagyobb belföldi sávszélességgel rendelkező IP hálózata biztosítja.

[HWSW] A GTS-Datanet megnyitotta új szerverhosting központját, amely Budapesten található. Az új belvárosi (Váci út) szerverközpontban a szakma veteránjainak számító, tapasztalt, jól képzett szakemberek kerültek alkalmazásra. A magas szolgáltatási színvonalat Magyarország egyik legnagyobb belföldi sávszélességgel rendelkező IP hálózata biztosítja.

Az ügyfeleket az új belvárosi helyszínen 24 órás szervermérnöki felügyelet, otthonos környezet valamint a mélygarázsban parkolási lehetőség várja. Az új helyszín megnyitásával egyidőben a vállalat új szerverhosting szolgáltatások bevezetését is tervezi.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról