Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 21. 16:02

A Datanet megnyitotta új szerverhosting központját

A GTS-Datanet megnyitotta új szerverhosting központját, amely Budapesten található. Az új belvárosi (Váci út) szerverközpontban a szakma veteránjainak számító, tapasztalt, jól képzett szakemberek kerültek alkalmazásra. A magas szolgáltatási színvonalat Magyarország egyik legnagyobb belföldi sávszélességgel rendelkező IP hálózata biztosítja.

[HWSW] A GTS-Datanet megnyitotta új szerverhosting központját, amely Budapesten található. Az új belvárosi (Váci út) szerverközpontban a szakma veteránjainak számító, tapasztalt, jól képzett szakemberek kerültek alkalmazásra. A magas szolgáltatási színvonalat Magyarország egyik legnagyobb belföldi sávszélességgel rendelkező IP hálózata biztosítja.

Az ügyfeleket az új belvárosi helyszínen 24 órás szervermérnöki felügyelet, otthonos környezet valamint a mélygarázsban parkolási lehetőség várja. Az új helyszín megnyitásával egyidőben a vállalat új szerverhosting szolgáltatások bevezetését is tervezi.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról