Szerző: Ady Krisztián

2005. február 21. 15:19

Hamarosan kaphatók lesznek a Sony új beépített memóriás MP3-lejátszói

[Clubic.com] Új MP3-lejátszókat mutatott be a Sony, melyek beépített flash-memóriával rendelkeznek és a Sony saját ATRAC kódolása mellett az MP3 tömörítő-formátumot is támogatják.

[Clubic.com] Új MP3-lejátszókat mutatott be a Sony, melyek beépített flash-memóriával rendelkeznek és a Sony saját ATRAC kódolása mellett az MP3 tömörítő-formátumot is támogatják.

Az NW-E40x modellek 3-soros, energiatakarékos szerves (OLED) kijelzővel rendelkeznek, súlyuk pedig a beépített akkumulátorral együtt is csupán 37 gramm. Amennyiben megunnánk az 512 megabájtnyi vagy 1 gigányi memóriába feltölthető zeneszámokat, bekapcsolhatjuk a beépített FM-rádiót is. A lejátszók fekete, kék, vörös és narancs színekben lesznek kaphatók.

Az NW-E10x típusjelzéssel ellátott lejátszó akár 70 órán keresztül is működhet egyetlen feltöltéssel, kijelzője kisebb, csupán 1-soros. Az ATRAC formátum mellett ez a lejátszó is képes MP3 tömörítésű dalok megszólaltatására. A mindössze 26 grammos lejátszó 256, 512 megabájtos és 1 gigabájtos kapacitással lesz megvásárolható.

A harmadik, NW-E505 modell szintén OLED-kijelzővel rendelkezik, egyetlen feltöltéssel 50 órán át képes lejátszani az ATRAC/MP3 zeneszámokat. Ezt a hordozható lejátszót egy speciális gyorstöltő rendszerrel és akkumulátorral látta el a japán gyártó: három percnyi töltést követően akár 2-3 órán keresztül is működhet a készülék. Egyetlen teljes töltéssel már 50 órányi üzemidőt biztosít a beépített akkumulátor.

Az új Sony MP3-lejátszók várhatóan heteken belül megjelenhetnek a hazai boltokban is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról