Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Bárki letöltheti és kipróbálhatja a 64 bites Windows XP-t

Budai Péter, 2005. február 18. 12:13
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer x64 kiadásának RC2 verziója (1433-as build) szabadon letölthető a BetaNews fájlszerveréről . Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a Microsoft honlapján , ahonnan szintén le lehet tölteni a már majdnem kész verziót.

hirdetés
[HWSW] A Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer x64 kiadásának RC2 verziója (1433-as build) szabadon letölthető a BetaNews fájlszerveréről. Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a Microsoft honlapján, ahonnan szintén le lehet tölteni a már majdnem kész verziót.

A Microsoft a 64-bites szoftver előzetes változatát CD-n is elérhetővé fogja tenni, azonban arra még február végéig várni kell. A szoftver előnyei azok számára lesznek leginkább érezhetőek, akik nagy mennyiségű adattal vagy lebegőpontos számokkal végeznek műveleteket; ez leginkább a mechanikai szerkesztés és elemzés, a digitális tartalomkészítés és a tudományos számítások területeit érinti. A Windows XP Professional x64 Edition az AMD Athlon 64, AMD Opteron, illetve az EM64T támogatással felszerelt Intel Xeon és Pentium 4 processzorokkal képes együttműködni.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.