Szerző: Budai Péter

2005. február 18. 12:13:51

Bárki letöltheti és kipróbálhatja a 64 bites Windows XP-t

A Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer x64 kiadásának RC2 verziója (1433-as build) szabadon letölthető a BetaNews fájlszerveréről . Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a Microsoft honlapján , ahonnan szintén le lehet tölteni a már majdnem kész verziót.

[HWSW] A Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer x64 kiadásának RC2 verziója (1433-as build) szabadon letölthető a BetaNews fájlszerveréről. Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a Microsoft honlapján, ahonnan szintén le lehet tölteni a már majdnem kész verziót.

A Microsoft a 64-bites szoftver előzetes változatát CD-n is elérhetővé fogja tenni, azonban arra még február végéig várni kell. A szoftver előnyei azok számára lesznek leginkább érezhetőek, akik nagy mennyiségű adattal vagy lebegőpontos számokkal végeznek műveleteket; ez leginkább a mechanikai szerkesztés és elemzés, a digitális tartalomkészítés és a tudományos számítások területeit érinti. A Windows XP Professional x64 Edition az AMD Athlon 64, AMD Opteron, illetve az EM64T támogatással felszerelt Intel Xeon és Pentium 4 processzorokkal képes együttműködni.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 19:17

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.