Szerző: Budai Péter

2005. február 18. 12:13

Bárki letöltheti és kipróbálhatja a 64 bites Windows XP-t

A Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer x64 kiadásának RC2 verziója (1433-as build) szabadon letölthető a BetaNews fájlszerveréről . Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a Microsoft honlapján , ahonnan szintén le lehet tölteni a már majdnem kész verziót.

[HWSW] A Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer x64 kiadásának RC2 verziója (1433-as build) szabadon letölthető a BetaNews fájlszerveréről. Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a Microsoft honlapján, ahonnan szintén le lehet tölteni a már majdnem kész verziót.

A Microsoft a 64-bites szoftver előzetes változatát CD-n is elérhetővé fogja tenni, azonban arra még február végéig várni kell. A szoftver előnyei azok számára lesznek leginkább érezhetőek, akik nagy mennyiségű adattal vagy lebegőpontos számokkal végeznek műveleteket; ez leginkább a mechanikai szerkesztés és elemzés, a digitális tartalomkészítés és a tudományos számítások területeit érinti. A Windows XP Professional x64 Edition az AMD Athlon 64, AMD Opteron, illetve az EM64T támogatással felszerelt Intel Xeon és Pentium 4 processzorokkal képes együttműködni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról