Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Újságosoknál a DVDcenter magazin idei első száma

Ady Krisztián, 2005. február 18. 09:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megjelent az újságos standokon a DVDcenter magazin idei első száma. A februári lapot lemezmelléklettel és mellékelt nélkül is meg lehet vásárolni. Az idei év slágertermékei valószínűleg a merevlemezes DVD rögzítők lesznek, így a lapot egy sokrésztvevős teszt indítja.

hirdetés
[HWSW] Megjelent az újságos standokon a DVDcenter magazin idei első száma. A februári lapot lemezmelléklettel és mellékelt nélkül is meg lehet vásárolni. Az idei év slágertermékei valószínűleg a merevlemezes DVD rögzítők lesznek, így a lapot egy sokrésztvevős teszt indítja.

Az igazi, vetítős házimozit építeni szándékozóknak szóló projector bemutatók (Sim2 Domino 18 és Epson TW 500) mellett a legnagyobb számban vásárolt hagyományos katódsugárcsöves televíziók jelenlegi kínálatának több darabját is górcső alá veszi a magazin. A hírösszefoglalót jelentősen felduzzasztotta a szórakoztatóelektronika egyik legnagyobb vásáráról, a CES-ről érkezett számtalan információ, mely elég sokat sejtet a házimozókra az idén váró újdonságokból, trendekből.

Az év első számában a digitális erősítők működési elvéről és a házimozi akusztikájának alapkérdéseiről is megtalálhatók írások, de a lapban részletes, képes riportot is lehet olvasni egy terepjáró mozgó mozivá alakításáról és azokról az apróbb-nagyobb trükkökről, amik használhatóvá tesznek egy ilyen mobil szórakoztató rendszert.

A lemezbemutatók között a legfrissebb képregényfilmek és hagyományaik, az összeesküvés elméletekre alapozó filmek és egy klasszikus példájuk mellett az év eleji megjelenések széles palettáját mutatják be. Az elmúlt év egyik legnagyobb vitáját kiváltó magyar filmjének, az Argo DVD-megjelenésének alkalmából nem csak a lemezt mutatják be, de Árpa Attilát is megkérdezték, hogy mennyire és hogyan készült a házimozis verzióra a film forgatása során.

A zenei lemez rovatot a Live Aid négylemezes kiadványa uralja, de a Ray Charles koncertlemeznek azért sikerült még helyet szorítani. További, figyelemre érdemes mozifilmek ismertetője mellett egy Pados Gyulával, a Sorstalanság és az Állítsátok meg Terézanyut filmek operatőrével készített interjú is olvasható az új számban.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!