:

Szerző: mrsla

2000. június 7. 10:35

Kylix hírek

Újabb, végre nagyszerű hírek a készülő Kylixről. A hír , hogy Dr.Bob Kylix-al foglalkozó oldalán screenshotokat láthatsz, a már működő Kylixról, Gnome és KDE alatt futva. Nem tudom , de amikor például Delphiben kódolok, mindig gáz, hogy megjegyezzem a 'kismillió' osztály eljárásait, függvényeit stb. Ezért nekem például a legtöbbet segítő eszköz, az object inspector meg a browser. Ha megnézitek a képeket, az inspector ott van. Szerintem ott lesz a többi, jól bevált Borland cucc is. Ha megjelenik a Kylix, nem nehéz megjósólni az X-es program dömpinget. Ha még a hardware támogatás ilyen mértékben fejlődik, akkor szvsz a Linux a game fronton is támadásba lendülhet.
Screenshotok

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.