Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Itt a Google webes eszköztárának új változata

Bodnár Ádám, 2005. február 17. 11:29
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Google szerdán új változatot adott ki az Internet Explorerhez készített eszköztárából. A Google Toolbar elsősorban keresésre használható, de több kiegészítő funkciója is van, például a felugró ablakok blokkolása. A legújabb változat eddig nem látott szolgáltatásokkal bővült, például segítségével a felhasználók ellenőrizhetik az internetes ablakokba beírt szövegeik nyelvi helyességét, illetve többnyelvű szótárat is kézhez kapnak. A Google Toolbar 3 érdekessége még, hogy segítségével egy weblapon tetszés szerinti linkeket helyezhetünk el magunknak.

[HWSW] A Google szerdán új változatot adott ki az Internet Explorerhez készített eszköztárából. A Google Toolbar elsősorban keresésre használható, de több kiegészítő funkciója is van, például a felugró ablakok blokkolása. A legújabb változat eddig nem látott szolgáltatásokkal bővült, például segítségével a felhasználók ellenőrizhetik az internetes ablakokba beírt szövegeik nyelvi helyességét, illetve többnyelvű szótárat is kézhez kapnak. A Google Toolbar 3 érdekessége még, hogy segítségével egy weblapon tetszés szerinti linkeket helyezhetünk el magunknak.

A múlt héten a Yahoo már kiadott egy eszköztárat, amely nem Internet Explorerrel, hanem az egyre népszerűbb Firefox böngészővel működik együtt. A Google képviselője nem nyilatkozott arról, hogy a Google Toolbat elérhető lesz-e Internet Exploreren kívül más böngészőhöz, például Firefoxhoz vagy az Apple Safarihoz. A Google Toolbar új változata egyelőre bétaverzióként tölthető le, a végleges változat megjelenése két hónap múlva esedékes.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.