Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 16. 10:42

Lassuló növekedés a PC-piacon

[HWSW] A vállalatok és a fogyasztók többsége tavaly lecserélte elavult személyi számítógépét, így az idén lassuló forgalmi növekedésre lehet számítani. 2004-ben világszerte 183 millió PC talált gazdára, ez 2003-hoz képest 11,6 százalékos növekedést jelent, idén azonban az eladások csak 9 százalékkal bővülnek majd -- jövendöli a Gartner piackutató vállalat.

A noteszgépek gyártóinak jó hírt jelent, hogy továbbra is erősödik majd a kereslet a termékeik iránt: az eladások növekedése kétszeresen felülmúlja majd a teljes piaci bővülést. A notebookok forgalma a Gartner szerint 17,4 százalékkal emelkedik 2005-ben, a csökkenő árak, a javuló teljesítmény, a bővülő szolgáltatások és a vezeték nélküli kommunikációra való igény miatt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról