Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 15. 10:28

Távozik a HP marketingért felelős vezetője

[News.com/WSJ] Nem sokkal azután, hogy lemondott tisztségéről Carly Fiorina, a HP elnök-vezérigazgatója, elhagyja a vállalatot a marketingtevékenységet irányító Allison Johnson is.

Belsős források szerint Johnson nem csupán a HP marketingfőnöke volt, hanem egyben Fiorina legközelebbi tanácsadója. A vállalat tájékoztatása szerint azonban Johnson és Fiorina távozásának nincs köze egymáshoz, mivel Johnson már azelőtt tájékoztatta szándékáról az igazgatótanácsot, hogy Fiorina múlt szerdán benyújtotta volna lemondását. Ezt az információt több HP-s forrás is megerősítette. A Hewlett-Packard szerint Johnson távozása nem lesz hatással a vállalat marketingtevékenységére.

A marketingfőnök új munkaadója az Apple Computer. Johnson itt jövő hétfőtől közvetlenül Steve Jobs elnök-vezérigazgató alárendeltjenként iránytja a marketing- és reklámtevékenységet. Johnson számára nem lesz ismeretlen a vállalat, mivel az IBM és a Netscape mellett korábban már dolgozott az Apple-nél is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról