Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 14. 16:23

Pannonosok mobilon is nézhetik az RTL Klub műsorát

[HWSW] A Pannon GSM és az RTL Klub interaktív tartalomszolgáltató partnere, az IKO New Media együttműködése nyomán 2005. február 14-től mobilon is nézhetőek a kereskedelmi csatorna legnépszerűbb műsorai a Pannon GSM hálózatán.

Az a Pannon GSM előfizető, akinek WAP-hozzáférése és erre alkalmas készüléke van, mobilja segítségével akkor is megnézheti a Barátok Közt, a Fókusz, az Autómánia vagy a Heti Hetes adását, ha éppen nincs tévéközelben. Később filmelőzetesek, retro- és Pannon GSM reklámfilmek, természetfilmek, extrémsportos, kandi kamerás filmek, illetve magyar előadók zenei klipjei is elérhetők lesznek, valamint az RTL Klub mellett a Cool Tv Kontra és a Gerilla Grill műsorai is megtekinthetők lesznek mobilon.

A wap.pgsm.hu címen elérhető PannonW@P címoldaláról a Mobil Videó menüpontra kattintva tekinthetőek meg a műsorok.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról