Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Már térképen is tud keresni a Google

Bodnár Ádám, 2005. február 08. 15:27
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[News.com] A Google mindenféle különösebb hírverés nélkül elindította Google Maps szolgáltatásának bétaváltozatát, amelynek keretén belül lehetőség van várostérképek megtekintésére, úticélok (utcanév, házszám) kiválasztára, útvonaltervezésre.

A rendszer egyelőre csak az Egyesült Államok térképét tartalmazza kereshető, böngészhető formában. A Google Maps azt is meg tudja mutatni, hogy az általunk kiválasztott városban, területen hol vannak például pizzériák, szállodák, merre induljunk New Yorkban, ha magyar éttermet keresünk, vagy épp hol kaphatók kedvenc divattervezőnk darabjai San Franciscóban.

A Google tavaly októberben vásárolt fel egy térképészeti céget. A 2001-ben alapított Keyhole háromdimenziós digitális térképmegoldásokat fejleszt. A most bemutatott Google Maps adatait a TeleAtlas szolgáltatja.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.