Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 8. 16:57

Ingyen oktat hálózati ismereteket a 3Com

[HWSW] A 3Com a mai napon elindította legújabb, végfelhasználóknak szánt oktatási programját. A 3Com University keretében a vállalat ezentúl nemcsak partnerei, hanem végfelhasználói számára is rendszeresen szervez oktatási napokat. A nyitó eseményen a vállalat legújabb termékein keresztül mutatja be végfelhasználóinak az IT-piac legfrissebb technológiai vívmányait és trendjeit.

Milyen kihívásokkal néz szembe a felhasználó új hálózatának kiépítésekor? Miért fontos a szabványos technológiák használata? Milyen hatással van a különböző termékek kompatibilitása a befektetések megtérülésére, illetve védelmére? Egyebek között ilyen és ehhez hasonló, gyakorlati kérdésekre kapnak választ azok az érdeklődők, akik előzetes regisztrációjukat követően részt vesznek a 3Com rendezvényein, amelyek minden érdeklődő számára ingyenesek.

Az első, áprilisi rendezvény fő témája a konvergens hálózatok biztonsága, illetve az IP-telefónia lesznek, emellett azonban számos kérdés kerül megválaszolásra. A rendezvénysorozat további állomásairól és a regisztrációról az érdeklődők február végétől a 3Com magyar weboldalán kaphatnak részletes tájékoztatást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról