Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 4. 12:08

Nem lesz forgalomkorlátos ADSL az Externetnél

[HWSW] Az Externet 2004-ben húsz százalékkal növelte árbevételét, amely az előzetes adatok szerint meghaladja a 400 millió forintot, 20 millió körüli EBITDA eredménnyel. A cég duplájára növelte ADSL-előfizetőinek számát. Pórffy András ügyvezető elmondása szerint vállalata egyelőre nem tervezi forgalomkorlátos ADSL-szolgáltatás bevezetését, ugyanis ehhez lényegesen alacsonyabb nagykereskedelmi alapdíjakra van szükség.

A tavaly nyáron az econet.hu tulajdonába került internetszolgáltató székhelyét februárban Szolnokról Budapestre helyezi, ezzel párhuzamosan lezárja a cég szervezetének átalakítását is. Az Externet új központi irodája az econet.hu budai székházában lesz, de a telefonos ügyfélkapcsolati tevékenységét továbbra is a szolnoki irodában folytatja. Rövidesen megújul a cég weboldala is, mely teljesen online ügyfélszolgálati rendszert is magában foglal majd.

A szolgáltató februárban újabb ADSL-akciót indít, melynek során már havi bruttó 6990 forintért nyújt korlátlan szélessávú otthoni hozzáférést, az üzleti ADSL szolgáltatásokhoz pedig ingyenes Wi-Fi broadband routert ad ajándékba az előfizetőknek.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról