Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Növekvő érdeklődés az egyszerű nyilvántartó programok iránt

Bodnár Ádám, 2005. február 02. 11:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[HWSW] A rEVOLUTION Software 2004-ben jelentős növekedést tapasztalt az egyszerű, egy-egy feladatra specializált nyilvántartó programok iránti keresletben. Az elmúlt évben a vállalat 30%-kal többet értékesített az EVA szerint adózók számára készült EVA 1x1 szoftverből, valamint közel másfélszer többet a Mérföldkő útnyilvántartó szoftverből, összesen mintegy 5 millió forint értékben. 2005 első hónapjában tovább emelkedett az EVA-szoftver iránti érdeklődés, ami az EVA-bevallás közelgő beadási határidejének tudható be.

Az útnyilvántartó szoftverek iránti folyamatosan növekvő érdeklődés sem véletlen, hiszen számos vállalkozásnak kötelező a gépjárművek használatáról részletes nyilvántartást vezetnie. A rEVOLUTION 2004-ben a számlázószoftverek után ebből a szoftverből értékesítette a legtöbbet.

A rEVOLUTION szerint az idei évben is tovább növekszik majd azok száma, akik átgondolva az ezzel járó költségcsökkenést, maguk készítik el a törvény által előírt nyilvántartásokat. Az EVA-nyilvántartó program növekvő ismertségének eredményeként mára több száz vállalkozás már ennek segítségével rögzíti adatait és készíti el bevallását. Magyarországon jelenleg közel 53.000 egyéni és 48.000 társas vállalkozás tartozik az EVA-körbe, amely így meghaladta a százezres határt. Az EVA szerint adózók több mint 55 százaléka a fővárosban működik.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!