Szerző: Bizó Dániel

2005. január 31. 15:48

Televízióműsorok között is képes keresni már a Google

Google Video logo[HWSW] A Google küldetése, hogy felhasználói számára rendszerezze az interneten található információkat, így segítve az emberek mindennapi életét. Ebbe az irányba illik új, egyelőre béta tesztszakaszban lévő szolgáltatása is, a Google Video.

Segítségével a felhasználók kereshetnek a tévéműsorok között, melyekről a találatra kattintva pillanatfelvételeket láthatnak, vagy akár részleteket olvashatnak az adott képhez tartozó szituáció szövegéből is. Egyes műsorkból videorészlet is megtekinthető. Lehetőség van kulcsszavak és programnevek alapján is keresni. Utóbbi esetében a title: után kell közvetlenül, kihagyás nélkül írni a kívánt műsor címét (például title:Friends). A Google Video béta továbbá képes helyfüggő találatokat is visszaadni. Egyelőre a szolgáltatás sajnos csak az Egyesült Államokbeli műsorok között keres.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról