Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 28. 13:21

A nyáron érkeznek az olcsó ASRock grafikus kártyák

[Digi Times] Az Asustek leányvállalata, az olcsó alaplapjairól ismert ASRock hamarosan kedvező árú grafikus kártyákkal is jelentkezik. A vállalat az év végére már havi százezer videokártyát tervez gyártani, amelyek az NVIDIA és az ATI chipjeire épülnek. A tervekről egyelőre további részletek nem láttak napvilágot, mivel azokat először az anyavállalattal, az Asustekkel kell egyeztetni -- mondta az ASRock elnöke, Sterling Wu.

Az ASRock az idén 50 százalékkal szeretné növelni alaplapeladásait, ha ez sikerül, a cég idén 12 millió alaplapot szállíthat le partnereinek. Érdekes, hogy a cég legnagyobb piaca Európa, ide kerül a termelés mintegy fele. Észak-Amerikára 15 százalék, a Távol-Keletre pedig 22 százalék jut a legyártott alaplapokból. Kínába csupán termelésének 8 százalékát szánja az ASRock -- mondta Wu, aki elárulta, hogy a vállalat az idén nem kívánja jelentősen csökkenteni az árait.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

0

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.