Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 28. 13:21:23

A nyáron érkeznek az olcsó ASRock grafikus kártyák

[Digi Times] Az Asustek leányvállalata, az olcsó alaplapjairól ismert ASRock hamarosan kedvező árú grafikus kártyákkal is jelentkezik. A vállalat az év végére már havi százezer videokártyát tervez gyártani, amelyek az NVIDIA és az ATI chipjeire épülnek. A tervekről egyelőre további részletek nem láttak napvilágot, mivel azokat először az anyavállalattal, az Asustekkel kell egyeztetni -- mondta az ASRock elnöke, Sterling Wu.

Az ASRock az idén 50 százalékkal szeretné növelni alaplapeladásait, ha ez sikerül, a cég idén 12 millió alaplapot szállíthat le partnereinek. Érdekes, hogy a cég legnagyobb piaca Európa, ide kerül a termelés mintegy fele. Észak-Amerikára 15 százalék, a Távol-Keletre pedig 22 százalék jut a legyártott alaplapokból. Kínába csupán termelésének 8 százalékát szánja az ASRock -- mondta Wu, aki elárulta, hogy a vállalat az idén nem kívánja jelentősen csökkenteni az árait.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 17:29

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.