Szerző: Kovács Attila

2000. június 6. 13:54

Vihar előtti csend?

HIRDETÉS

A cím arra akar utalni, hogy a Matrox háza táján nagy a csend, ugyanis azóta, hogy elszórtak egy-két morzsát a G450-ről semmit sem tudni a Matrox következő grafikus chipjeiről. Persze az is jó politika a Matrox részéről, hogy semmit nem mond, majd egyszer csak elárasztja a felhasználókat tömérdek infóval az új termékről, dehát sajna nekünk egyszerű, mezei juzereknek még várnunk kell a hivatalos bejelentésre... Természetesen akkora várakozás nem előzi meg a G450 bejelentését, mint amekkora egy évvel ez előtt a G400-ét megelőzte, mivel az otthoni felhasználó és a játékos szemével nézve nem lesz igazából semmiben sem kiemelkedő a kártya tudása, de a G450-el a Matrox valószínűleg a vállalati piacon még tovább fogja erősíteni a helyét...

Ugye az elég nyilvánvaló, hogy a Matrox a G450-el a G250-et fogja leváltani a vállalati piacon. Azaz a G400-nak a Matrox termékpalettáján nem a G450 lesz az utódja hanem az, ami majd utána jön mondjuk a G800. A G800-ról még ugye semmit sem lehet tudni, ráadásul még szerintem korai lenne a G800-at G800-ra keresztelni, mivel meglehet, hogy a Matrox valami teljesen új nevet fog ennek a termékének kitalálni. Hogy mire alapozom ezt a feltevésemet? Egyszerűen arra, hogy a G400 esetében a Matrox jóval a bejelentés előtt bejegyeztette a g400.com domain nevet, ugyan ezt tette 2000. március 10.-én a G450.com-mal is, viszont a G800.com az már elkelt, és nem a Matrox vette meg... Na de miért is lenne ez hatással a termék nevére? Hát ezt csak a marketingesek tudják megmondani, de azért gyanakodni még csak lehet... :)

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.