:

Szerző: Ady Krisztián

2005. január 27. 14:32

Szupergyors LCD monitort dob piacra a Shuttle

[Clubic.com] A főként kisméretű, mégis teljes értékű barebone házairól és számítógépeiről ismert Shuttle bejelentette legújabb, dizájnban a mini házaihoz illeszkedő 17 hüvelykes LCD monitorát, mely nem csupán külsejében extravagáns.

A gyártó legújabb, XP17 jelzésű LCD monitora nemcsak külsejében, hanem paramétereiben is csodálatra méltó, az 1280 x 1024 pixeles natív felbontással rendelkező monitor reakcióideje ugyanis rendkívül alacsony, csupán 8 ms. Az alacsony utánvilágítási idő gyorsabb képfrissítést, folyamatos videolejátszást és nyugodtabb képet eredményez.

Az LCD monitor emellett 500:1-hez kontrasztaránnyal, és magas, 300 kandella/m2-es fényerővel rendelkezik, mely erősebb fényben is jó láthatóságot biztosít. A monitorba épített panel láthatósági szöge 160 fok. A februárban piacra kerülő monitor végfelhasználói ára dizájnos kiviteléhez illően magas lesz, várhatóan 670 euró, azaz 164 ezer forint körül mozog majd.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.