Szerző: Ady Krisztián

2005. január 27. 14:32

Szupergyors LCD monitort dob piacra a Shuttle

[Clubic.com] A főként kisméretű, mégis teljes értékű barebone házairól és számítógépeiről ismert Shuttle bejelentette legújabb, dizájnban a mini házaihoz illeszkedő 17 hüvelykes LCD monitorát, mely nem csupán külsejében extravagáns.

A gyártó legújabb, XP17 jelzésű LCD monitora nemcsak külsejében, hanem paramétereiben is csodálatra méltó, az 1280 x 1024 pixeles natív felbontással rendelkező monitor reakcióideje ugyanis rendkívül alacsony, csupán 8 ms. Az alacsony utánvilágítási idő gyorsabb képfrissítést, folyamatos videolejátszást és nyugodtabb képet eredményez.

Az LCD monitor emellett 500:1-hez kontrasztaránnyal, és magas, 300 kandella/m2-es fényerővel rendelkezik, mely erősebb fényben is jó láthatóságot biztosít. A monitorba épített panel láthatósági szöge 160 fok. A februárban piacra kerülő monitor végfelhasználói ára dizájnos kiviteléhez illően magas lesz, várhatóan 670 euró, azaz 164 ezer forint körül mozog majd.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról