Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 24. 13:48

Új lakossági díjcsomagot vezet be a Matáv

Februártól Teleperc néven új lakossági díjcsomagot vezet be a Matáv az ország egész területén. A helyi hívások csúcsidőben bruttó 10, csúcsidőn kívül bruttó 4,90 forintba, a belföldi hívások csúcsidőben 18, csúcsidőn kívül mindössze bruttó 9 forintba kerülnek percenként. (A díjcsomagban a számlázás perc alapon történik.) A díjcsomag a legkedveltebb nemzetközi hívásirányokba is jelentős kedvezményt kínál: például Németország, Ausztria és Olaszország vezetékes telefonszámait bruttó 35, míg az USA-t 45 forintos percdíjon hívhatják.

[HWSW] Februártól Teleperc néven új lakossági díjcsomagot vezet be a Matáv az ország egész területén. A helyi hívások csúcsidőben bruttó 10, csúcsidőn kívül bruttó 4,90 forintba, a belföldi hívások csúcsidőben 18, csúcsidőn kívül mindössze bruttó 9 forintba kerülnek percenként. (A díjcsomagban a számlázás perc alapon történik.) A díjcsomag a legkedveltebb nemzetközi hívásirányokba is jelentős kedvezményt kínál: például Németország, Ausztria és Olaszország vezetékes telefonszámait bruttó 35, míg az USA-t 45 forintos percdíjon hívhatják.

A Teleperc díjcsomaggal a Matáv szolgáltatási területén a hívószámkijelzés, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás szolgáltatások ingyenesek, továbbá a díjcsomaghoz az XL és XXL kiegészítő díjcsomagokat is meg lehet rendelni. A díjcsomaghoz díjmentesen lehet igénybe venni a "Hazaszámlázó" hívókártya szolgáltatást, melynek segítségével az ügyfelek a díjcsomag kedvező tarifáin telefonálhatnak belföldről és külföldről egyaránt. Amennyiben a díjcsomagot a Matáv szolgáltatási területén kívül kívánják igénybe venni az ügyfelek, akkor a hívás kezdeményezése előtt a Matáv 1515 előhívó számát kell tárcsázniuk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról