Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új lakossági díjcsomagot vezet be a Matáv

Bodnár Ádám, 2005. január 24. 13:48
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Februártól Teleperc néven új lakossági díjcsomagot vezet be a Matáv az ország egész területén. A helyi hívások csúcsidőben bruttó 10, csúcsidőn kívül bruttó 4,90 forintba, a belföldi hívások csúcsidőben 18, csúcsidőn kívül mindössze bruttó 9 forintba kerülnek percenként. (A díjcsomagban a számlázás perc alapon történik.) A díjcsomag a legkedveltebb nemzetközi hívásirányokba is jelentős kedvezményt kínál: például Németország, Ausztria és Olaszország vezetékes telefonszámait bruttó 35, míg az USA-t 45 forintos percdíjon hívhatják.

[HWSW] Februártól Teleperc néven új lakossági díjcsomagot vezet be a Matáv az ország egész területén. A helyi hívások csúcsidőben bruttó 10, csúcsidőn kívül bruttó 4,90 forintba, a belföldi hívások csúcsidőben 18, csúcsidőn kívül mindössze bruttó 9 forintba kerülnek percenként. (A díjcsomagban a számlázás perc alapon történik.) A díjcsomag a legkedveltebb nemzetközi hívásirányokba is jelentős kedvezményt kínál: például Németország, Ausztria és Olaszország vezetékes telefonszámait bruttó 35, míg az USA-t 45 forintos percdíjon hívhatják.

A Teleperc díjcsomaggal a Matáv szolgáltatási területén a hívószámkijelzés, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás szolgáltatások ingyenesek, továbbá a díjcsomaghoz az XL és XXL kiegészítő díjcsomagokat is meg lehet rendelni. A díjcsomaghoz díjmentesen lehet igénybe venni a "Hazaszámlázó" hívókártya szolgáltatást, melynek segítségével az ügyfelek a díjcsomag kedvező tarifáin telefonálhatnak belföldről és külföldről egyaránt. Amennyiben a díjcsomagot a Matáv szolgáltatási területén kívül kívánják igénybe venni az ügyfelek, akkor a hívás kezdeményezése előtt a Matáv 1515 előhívó számát kell tárcsázniuk.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.