Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Az otthonokat már meghódította a Wi-Fi

Bodnár Ádám, 2005. január 24. 13:37
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Parks Associates által közzétett adatok szerint az otthoni hálózattal rendelkező amerikai lakásoknak már 52 százalékában Wi-Fi szolgál a gépek összekapcsolására, 50 százalékban Ethernet, 5 százalékban pedig más technológia, például az elektromos áramot is továbbító vezetékek segítségével alakítják ki a hálózatot. A különféle technológiák részaránya azért nem 100 százalék, mert egyes helyeken többféle megoldást is alkalmaznak vegyesen.

[HWSW] A Parks Associates által közzétett adatok szerint az otthoni hálózattal rendelkező amerikai lakásoknak már 52 százalékában Wi-Fi szolgál a gépek összekapcsolására, 50 százalékban Ethernet, 5 százalékban pedig más technológia, például az elektromos áramot is továbbító vezetékek segítségével alakítják ki a hálózatot. A különféle technológiák részaránya azért nem 100 százalék, mert egyes helyeken többféle megoldást is alkalmaznak vegyesen.

Az amerikai távközlési cégek, amelyek otthoni szélessávú internetkapcsolatot kínálnak, egyre nagyobb számban kínálnak vezeték nélküli megoldásokat a felhasználóknak, hogy kialakítsák otthoni hálózatukat. "Az SBC és a többiek, akik integrált Wi-Fi szolgáltatást nyújtó otthoni hálózati átjárókat kínálnak, segítenek a telepítésben és ha mégis valami probléma adódik, telefonos támogatást is nyújtanak. Ez sokak számára vonzó ajánlat" -- mondta John Barrett, a Parks Associates kutatási igazgatója.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.