Szerző: Ady Krisztián

2005. január 19. 10:57

Heteket kell várni a flash memóriás iPod lejátszóra

Idén is megismétlődik a tavalyi, év eleji Apple-fiaskó: akkor az iPod minire, most az iPod shuffle audiolejátszóra kell várniuk heteket a felhasználóknak. Az Apple weboldalán megjelent információknak megfelelően 2-4 hetet kell várni az online rendelések teljesítésére.

[HWSW] Idén is megismétlődik a tavalyi, év eleji Apple-fiaskó: akkor az iPod minire, most az iPod shuffle audiolejátszóra kell várniuk heteket a felhasználóknak. Az Apple weboldalán megjelent információknak megfelelően 2-4 hetet kell várni az online rendelések teljesítésére.

Tavaly év elején az új iPod lejátszó, a beépített merevlemezes iPod mini szállítására hat hetes türelmi időt volt kénytelen kérni az Apple, sőt, a hatalmas vásárlói igények miatt végül az európai debütálás időpontját is el kellett tolni egy későbbi időpontra. Az Apple alig egy hete jelentette be legújabb, legkisebb zenelejátszó készülékét, mely hatalmas kapacitással és igen kedvező áron vált elérhetővé.

A felhasználóknak a körülbelül 120 zeneszám tárolására képes, 99 dolláros, 512 megabájtos iPod shuffle lejátszóra 2-3 hetet, az 1 gigabájtos verzióra pedig 3-4 hetet kell várniuk, noha az Apple a MacWorld Expo rendezvényen azonnali szállítást ígért. Steve Jobs nyilatkozata szerint az első szállítmányok már akkor úton voltak az Apple saját üzleteibe, ezért remélhetőleg hamarosan megkezdődhet az online rendelések teljesítése.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról