Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Ingyen internet a Matávtól

Bodnár Ádám, 2005. január 18. 14:36
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Február elseje és március 31-e között a Matáv minden új, korábban otthon nem internetező ügyfélnek elengedi az internetezés telefonköltségét. A Matáv célja, hogy a szélessávú hálózat fejlesztése mellett egyre több új internetező lépjen be a világhálót használók közösségébe. Ennek érdekében a vállalat egyeztetéseket kezdett internetszolgáltató partnereivel arról, hogy ők miként érvényesítik ügyfeleik felé a Matáv kedvezményét.

hirdetés
[HWSW] Február elseje és március 31-e között a Matáv minden új, korábban otthon nem internetező ügyfélnek elengedi az internetezés telefonköltségét. A Matáv célja, hogy a szélessávú hálózat fejlesztése mellett egyre több új internetező lépjen be a világhálót használók közösségébe. Ennek érdekében a vállalat egyeztetéseket kezdett internetszolgáltató partnereivel arról, hogy ők miként érvényesítik ügyfeleik felé a Matáv kedvezményét.

A szélessávú hálózat fejlesztésén túl a Matáv 2005-ben kiemelt figyelmet fordít a kezdő internetezőkre, ezért most egy új akcióval szeretné még vonzóbbá tenni az internetezést számukra. A tapasztalatok szerint a kezdő internetezők egy jelentős része először modemen keresztül csatlakozik a világhálóra. Ezért a Matáv kedvezménye őket részesíti előnyben. A kedvezményt külön igénylés nélkül, automatikusan igénybe veheti minden olyan lakossági ügyfél, aki az akciót megelőző 6 hónapban nem tárcsázta telefonvonaláról a 06-51-es behívószámot.

Az akció időtartama alatt a Matáv Nyílt Internet szolgáltatását minden kötelezettség nélkül, teljesen ingyen lehet kipróbálni. A Matáv az internetszolgáltatók számára is elengedi az új ügyfelek esetében a 06-51-es behívószám használatának telefondíját az akció időtartama alatt, továbbá arra kérte internetszolgáltató partnereit, hogy kedvezményes csomagok ajánlásával, illetve a Matáv ajánlatát kiegészítő további kedvezményekkel járuljanak hozzá a kezdeményezés sikeréhez.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.