Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Tévés valóságshow készül a Sims játékból?

Bodnár Ádám, 2005. január 17. 11:16
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A világ legnagyobb független játékszoftver-kiadója, az Electronic Arts több tévécsatornával is tárgyalásokat folytat arról, hogy valóságshow készüljön a népszerű The Sims játék alapjain. Az egyik lehetséges változat az lenne, hogy az életjáték szereplőinek cselekedeteit a tévénézők határoznák meg, valamiféle -- például telefonos, SMS-es -- szavazással. Az EA marketingért felelős vezetője nem árulta el, hogy cége mely tévétársaságokkal folytat tárgyalásokat.

hirdetés
[HWSW] A világ legnagyobb független játékszoftver-kiadója, az Electronic Arts több tévécsatornával is tárgyalásokat folytat arról, hogy valóságshow készüljön a népszerű "The Sims" játék alapjain. Az egyik lehetséges változat az lenne, hogy az életjáték szereplőinek cselekedeteit a tévénézők határoznák meg, valamiféle -- például telefonos, SMS-es -- szavazással. Az EA marketingért felelős vezetője nem árulta el, hogy cége mely tévétársaságokkal folytat tárgyalásokat.

A Sims két részéből, valamint a hozzájuk kiadott számtalan kiegészítőből világszerte 36 millió példány talált gazdára, ezzel a sorozat minden idők legsikeresebb PC-s játéka. Érdekesség, hogy a felmérések szerint a virtuális családokkal leginkább a nők szeretnek játszani, a Sims közönségének közel 60 százaléka a gyengébb nemhez tartozik.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.