Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 17. 11:16:41

Tévés valóságshow készül a Sims játékból?

A világ legnagyobb független játékszoftver-kiadója, az Electronic Arts több tévécsatornával is tárgyalásokat folytat arról, hogy valóságshow készüljön a népszerű The Sims játék alapjain. Az egyik lehetséges változat az lenne, hogy az életjáték szereplőinek cselekedeteit a tévénézők határoznák meg, valamiféle -- például telefonos, SMS-es -- szavazással. Az EA marketingért felelős vezetője nem árulta el, hogy cége mely tévétársaságokkal folytat tárgyalásokat.

[HWSW] A világ legnagyobb független játékszoftver-kiadója, az Electronic Arts több tévécsatornával is tárgyalásokat folytat arról, hogy valóságshow készüljön a népszerű "The Sims" játék alapjain. Az egyik lehetséges változat az lenne, hogy az életjáték szereplőinek cselekedeteit a tévénézők határoznák meg, valamiféle -- például telefonos, SMS-es -- szavazással. Az EA marketingért felelős vezetője nem árulta el, hogy cége mely tévétársaságokkal folytat tárgyalásokat.

A Sims két részéből, valamint a hozzájuk kiadott számtalan kiegészítőből világszerte 36 millió példány talált gazdára, ezzel a sorozat minden idők legsikeresebb PC-s játéka. Érdekesség, hogy a felmérések szerint a virtuális családokkal leginkább a nők szeretnek játszani, a Sims közönségének közel 60 százaléka a gyengébb nemhez tartozik.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 19:52

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.