Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Matáv az Ericsson technológiájával nyújt szélessávú internetet a gyéren lakott területeken

Bodnár Ádám, 2005. január 13. 14:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[HWSW] A Matáv az Ericsson Ethernet DSL Access (EDA) megoldása segítségével új szélessávú hozzáférési hálózatot épít ki. Az EDA egyszerre képes hang-, adat- és video szolgáltatások egyidejű nyújtására mind lakossági, mind üzleti felhasználók részére.

"A csúcstechnológiát képviselő, Ethernet-alapú DSLAM technológiát szeretnénk alkalmazni DSL lefedettségünk költséghatékony növelésére a gyéren lakott területeken, illetve a szélessávú szolgáltatások új generációjának bevezetésére az agglomerációban, lakossági felhasználók számára" -- nyilatkozta Peter Janeck, a Matáv műszaki vezérigazgató-helyettese és a Hálózati Rendszerek Divízió vezetője. "A Matáv széles sávú stratégiája, hogy megduplázza az előfizetői összeköttetéseket az elkövetkezendő két évben."

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.