Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 13. 14:54:02

A Matáv az Ericsson technológiájával nyújt szélessávú internetet a gyéren lakott területeken

[HWSW] A Matáv az Ericsson Ethernet DSL Access (EDA) megoldása segítségével új szélessávú hozzáférési hálózatot épít ki. Az EDA egyszerre képes hang-, adat- és video szolgáltatások egyidejű nyújtására mind lakossági, mind üzleti felhasználók részére.

"A csúcstechnológiát képviselő, Ethernet-alapú DSLAM technológiát szeretnénk alkalmazni DSL lefedettségünk költséghatékony növelésére a gyéren lakott területeken, illetve a szélessávú szolgáltatások új generációjának bevezetésére az agglomerációban, lakossági felhasználók számára" -- nyilatkozta Peter Janeck, a Matáv műszaki vezérigazgató-helyettese és a Hálózati Rendszerek Divízió vezetője. "A Matáv széles sávú stratégiája, hogy megduplázza az előfizetői összeköttetéseket az elkövetkezendő két évben."

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 21. 11:32

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.