Szerző: Ady Krisztián

2005. január 11. 12:58

PC-s változatban is letölthető az Invictus első, eredetileg Amigára készült kalandjátéka

[HWSW] A debreceni székhelyű Invictus-Games Kft. bejelentette, hogy a fejlesztőcég tízéves évfordulója alkalmából letölthető a csapat legelső saját fejlesztésű, eredetileg Amigára készült játéka, az onEscapee PC-s változata.

A főként szimulátorairól ismert Invictus az oldtimer Another World-re hajazó kalandjátéka több amigás díjat is elnyert, az Amiga Flame és az Amiga Max szerint az onEscapee az év játéka volt 1997-ben. A játék PC-s változatát jelképes áron, mindössze 9,85 dollárért vagy 7,84 euróért, azaz körülbelül 1800 forintért lehet megvásárolni.

A grafikus kalandjáték során menekülnünk kell az idegenek elől, és természetesen csak mi magunk lehetünk az egyetlenek, akik megmentik a Földet a pusztulástól. Ezt a játéktipust szimbolizálja a "one" és "escape" szavakból összerakott játékcím is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról