Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Színes kijelzős, fotók megjelenítésére alkalmas audiolejátszóval erősít a Samsung

Ady Krisztián, 2005. január 11. 11:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[infoSync] Lassan mindenki színes kijelzővel és fotók megjelenítésének képességével szereli legújabb audiolejátszóját, "lemásolva" az Apple iPod Photo-t: a Samsung Electronics is továbbfejlesztette a tavaly nyáron bejelentett YH-820-as tipusú, alig bankkártya méretű lejátszóját. Az új készülék színes kijelzőjén keresztül JPEG tömörítésű képek bemutatására is alkalmas.

Az YH-820 készülékben egy 5 gigabájtos kapacitású, valószínűleg a Cornice által gyártott apró merevlemez biztosítja az adatok tárolását, színes kijelzője pedig 1,6 hüvelyk képátlójú, 128 x 96 pixeles felbontású. A lejátszó az MP3 és Ogg Vorbis kódolású számok mellett a Windows Media Audio állományok lejátszását támogatja, és biztosítja a DRM jogkezelő funkciókat is.

A Samsung lejátszója képes a vonalszintű bemenetre érkező jelet MP3 formátumba tömöríteni, legyen az egy CD-lejátszó hangja, avagy más külső hangforrásé. Az 50 x 88,3 x 14 mm-es lejátszót Li-Polimer akkumulátorral szereli a Samsung. A még ebben a hónapban elérhető lejátszó ajánlott ára 230 dollár, körülbelül 43 ezer forint lesz.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!