Szerző: Ady Krisztián

2005. január 11. 10:36

CES: Színes kijelzővel szereli legújabb univerzális távirányítóját a Logitech

[infoSync] A Las Vegas-i Consumer Electronics Show rendezvényen is bemutatta legújabb univerzális távirányítóját a Logitech. A Harmony termékvonalba tartozó, színes kijelzővel szerelt távirányítót akár egy hosszúkásra tervezett mobiltelefonnal is összetéveszthetnénk.

A Harmony 880 vékonyabb mint a vállalat korábbi Harmony távirányítói, és teljesen áttervezett billentyűzettel rendelkezik. Képességeit is felturbózták, a távirányítóval a legújabb HDTV-készülékeket, valamint személyi videorögzítő (PVR) készülékeket is vezérelhetünk.

A színes felületen megjelenő ikonok egyszerűsítik a vezérlést, a háttérvilágítású kijelzőn megjelenő háttérképet pedig mi magunk választhatjuk ki a távirányító beállítása során. A távirányító képes makrók rögzítésére is, így akár komplett gombnyomássorozatokat is rögzíthetünk a segítségével, melyeket később egyetlen gombnyomással helyettesíthetünk. A Harmony 880 telepítéséhez szükség van egy számítógépre is, a készülékeink vezérléséhez szükséges infravörös kódók ugyanis USB felületen keresztül tölthetők le a készülékbe.


Mintha egy mobiltelefon lenne

A Harmony 880 távirányító várhatóan áprilistól lesz kapható Észak-Amerikában, májustól pedig Európában is elérhető lesz, nem éppen alacsony, körülbelül 250 dolláros, azaz 47 ezer forintos ajánlott áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról