Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Jó évet zárt a Sagem mobiltelefon-üzletága

Vörös Péter, 2005. január 10. 16:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[HWSW] A francia távközlési- és védelmi berendezésgyártó Sagem éves forgalma 12,3 százalékkal 3,57 milliárd euróra emelkedett tavaly, főként a cég mobiltelefonjai iránti erős keresletnek köszönhetően. A Sagem távközlési részlege Franciaország legnagyobb mobiltelefon-gyártója, amelynek eladásai 15 százalékkal 2,4 milliárd euróra emelkedtek egy sor új mobiltelefon bemutatását követően. A vállalat októberben még 12 százalékos forgalom- és 18 százalékos működési nyereségnövekedést várt.

Jelenleg is zajlik a Sagem és a repülőgép-hajtóműveket gyártó Snecma 4,9 milliárd eurós fúziója. A francia kormány a Snecma többségi részesedését egyebek között azért adja el a Sagemnek, hogy csökkentse a költségvetési deficitet. A Snecma éves forgalma tavaly 5,9 százalékkal 6,8 milliárd euróra nőtt, és további növekedés várható az idén is, így a létrejövő új vállalat forgalma 10 milliárd euró felett lesz.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.