Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 10. 14:00

CES: A világ legdrágább MP3-lejátszója?

Egyedülálló MP3-lejátszót mutatott be a Consumer Electronics Show-n a Samsung. A készüléket nem képességei teszik különlegessé, hanem a formaterv és a felhasznált anyagok: a korlátozott példányszámban készülő YP-W3 gyémántberakásos platinaházban kapott helyet. A flash memóriás lejátszó MP3, Ogg Vorbis, WMA és ASF állományok megszólaltatására képes. A lejátszó beépített FM rádiót is tartalmaz, és adott esetben diktafonként is használható.

A négy szürkeárnyalat megjelenítésére alkalmas aprócska kijelzőn a lejátszott dal adatain kívül szövegek, vagy akár a memóriában tárolt, JPEG formátumú képek is láthatóvá tehetők. A Samsung állítása szerint az YP-W3 beépített lítiumpolimer akkumulátora nyolc óra folyamatos működést tesz lehetővé. A piaci bevezetés időpontjáról vagy az árról nem került nyilvánosságra információ.

vissza a tetejére

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról