:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 7. 10:40

CES: Új MP3-játszókkal jelentkezik a Creative

[HWSW] A hordozható audiolejátszók piacán jelentős sikereket elért Creative hamarosan három új készülékkel jelentkezik. A Zen Micro család új tagjainak kapacitása 1, 4 és 6 gigabájt lesz. Az előzetes specifikációk szerint a készülékek MP3 és WMA állományok megszólaltatásán kívül beépített rádióval és diktafonnal is kényeztetik a felhasználót, és akár 12 órán át működnek egy feltöltéssel.

A Creative elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat MP3-játszói iránt akkora a kereslet, hogy az igények kielégítése érdekében növelniük kell gyártókapacitásukat. Az 1 gigabájtos Zen Micro ára 199 dollár lesz, a 4 és a 6 gigabájtnyi zenét tároló készülékek 229 és 299 dolláros áron lesznek megvásárolhatók. A cég kínálatában jelenleg egy 5 gigabájtos Zen Micro szerepel, amelyért 249 dollárt kérnek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.