Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 6. 11:19

Egy és két gigabájtos változatban lesz kapható az új iPod

[ThinkSecret] Egy és két gigabájtos változatban érkeznek az Apple flash memóriás iPod audiolejátszói a MacWorld Expóra, ahol Steve Jobs, a cég elnök-vezérigazgatója jelenti be őket, várhatóan sok más újdonsággal együtt. A hivatalosan meg nem erősített hírek szerint az előbbi verzió 149, utóbbi pedig 199 dolláros áron lesz megvásárolható. A készülékeket az Asustek gyártja az Apple részére.

A korábban napvilágot látott hírek és képek szerint a flash memóriás iPodnak nem lett volna kijelzője, azonban jól értesült bennfenntesek elárulták, hogy az eszközök ugyanolyan LCD-kijelzőt tartalmaznak, mint a merevlemezes iPod mini lejátszók. Egyelőre nem tudni, hogy a kezelőszervek milyenek lesznek, de valószínűleg a nagyméretű tárcsa helyett a felhasználóknak be kell érniük gombokkal.


Apple iPod mini: hamarosan 4 helyett 5 gigabájt kapacitással

A pletykák szerint az Asusteknek gyártási problémái akadtak az új iPoddal, ezért a készülék csak a bejelentés után majdnem egy hónappal lesz kapható az üzletekben. A cég terveit közelről ismerők azt állítják, a MacWorld Expo alkalmával az Apple az iPod mini kapacitását 4 gigabájtról 5 gigabájtra növeli.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról