Szerző: Ady Krisztián

2005. január 5. 15:11

Továbbfejlesztette 6800-s mobiltelefonját a Nokia

[HWSW] A Nokia bejelentette, hogy 2005 első negyedévében piacra kerül a 2003-ban formatervezési díjat nyert 6800 mobiltelefon továbbfejlesztett, 6822-es változata. A korábbi készülékhez hasonlóan -- kinyitását követően -- ez a telefon is teljes billentyűzettel rendelkezik. A 6822-es modellt VGA felbontású kamerával és 65 ezer színt megjelenítő kijelzővel látták el.

A kompakt üzenetküldő készülék az SMS- és MMS-üzenetek mellett az e-mail és az azonnali üzenetküldési megoldásokat is támogatja, valamint könnyen használható személyes információkezelési (PIM) funkciókat és vezetékek nélküli adatszinkronizálást is biztosít. A kisméretű készülék több e-mail postafiókot támogat, határidőnaplója pedig néhány lépésben szinkronizálható a személyi számítógéppel.

A telefon IMAP4, POP3, SMTP és a SyncML támogatással, valamint BlackBerry e-mail kapcsolattal, beépített kihangosítóval rendelkezik, utóbbinak az ötrésztvevős konferenciahívások esetén vehetjük nagy hasznát. A készülék a Bluetooth technológiának köszönhetően vezeték nélküli tartozékokkal, például autóskészletekkel és fülhallgatókkal is használható.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról